SPONSORNIEUWS

Eendrachtshoeve | Etos Zuid-Beijerland | ICS Sprial Freezers B.V. | Overwater Assurantie Adviesbureau B.V.

De afgelopen weken heeft de sponsorcommissie met meerdere sponsoren een (ver)nieuw(d)e sponsorovereenkomst afgesloten. Om deze heugelijke momenten kracht bij te zetten, hebben er afgelopen zaterdagen een aantal teken- en fotomomenten plaatsgevonden.

Heren 2
Waar de tenues van de Heren 2 de voorgaande seizoenen nog uitsluitend door de Eendrachthoeve gesponsord werden, worden deze de komende drie seizoenen (2017-2020) gesponsord door Eendrachtshoeve én Overwater Assurantie Adviesbureau B.V. Eerder sponsorden beide partijen al gezamenlijk de ‘relaxsuites’ van de Heren 2. Net als de afgelopen seizoenen zal Eendrachtshoeve op de borst van het tenue pronken. Het bedrijfslogo van Overwater is op de schouders gedrukt. Afgelopen zaterdag zijn Dennis Vingerling (eigenaar Eendrachtshoeve) en Hans van Dijk (directeur Overwater) op uitnodiging aanwezig geweest om de bijbehorende sponsorovereenkomsten te tekenen.

Dames 1
Daarnaast heeft Marvin Krastman de sponsoring van de Dames 1 door Etos Zuid-Beijerland voortgezet. Na eerst i.c.m. Albert Heijn en Gall&Gall op de tenues gestaan te hebben, was Etos reeds twee seizoenen alleen de trotse hoofdsponsor van de tenues van de Dames 1. Zij zal dat ook de komende drie seizoenen (2017-2020) weer zijn! Uiteraard is dit ook door middel van een ‘officieel’ tekenmoment vastgelegd.

Pupil van de Week
Tot slot voelt de Sponsorcommissie zich gevleid te kunnen vermelden dat de ‘Pupil van de Week’ de restant van dit seizoen en het volgende seizoen (2018/2019) niet alleen het welvertrouwde shirt zal ontvangen, maar daarnaast ook aangekleed zal worden met speciaal hiervoor aangeschafte trainingspakken en winterjassen, welke gesponsord zijn door ICS Spiral Freezers B.V. Om dit vast te leggen is ook Jan van Gameren afgelopen zaterdag in de bestuurskamer ontvangen.

Vanzelfsprekend zijn wij alle bovengenoemde sponsoren erg dankbaar dat zij besloten hebben ZBVH (wederom) te sponsoren! Via deze weg willen we hen daar dan ook hartelijk voor bedanken.

De laatste weken zijn er op het gebeid van tenuesponsoring en de sponsoring van reclameborden nog meerdere successen geboekt. Wij hopen deze, zodra ook zij formeel vastgelegd zijn, op korte termijn op eenzelfde wijze te kunnen delen.

Sponsorcommissie ZBVH

Contact

Ridder van Dorplaan 7
Zuid-Beijerland
 
Postadres
Postbus 7432
3284 ZG Zuid-Beijerland
 
T +31 186 66 13 55
T + 31 186 66 92 73
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I www.zbvh.nl