Technisch jeugdplan

Aanleiding

Elk jaar melden zich weer nieuwe jeugdspelers bij de voetbalvereniging ZBVH. De club ziet het als haar opdracht alles te doen wat in haar vermogen ligt om die spelers de kans te bieden de eigen voetbalcapaciteiten, zowel individueel als in groepsverband, zo goed mogelijk te ontwikkelen en een fijne tijd bij de club door te brengen. Er is bij ZBVH ruimte voor zowel prestatieve als recreatieve ontwikkeling.

Waarom jeugdplan?

Om haar opdracht goed te kunnen vervullen is ZBVH gestart met de ontwikkeling van een jeugdplan. Dit jeugdplan moet zorgen voor een grotere continu├»teit en stabiliteit binnen ZBVH, waardoor de vereniging minder afhankelijk wordt van komende en gaandevrijwilligers (met ieder hun eigen idee├źn). In hoofdlijnen ligt het jeugdplan vast en zullen naar aanleiding van evaluatie momenten de aanpak van bepaalde leeftijdgroepen optimaal afgestemd worden. Dit jeugdplan gaat uit van het ideaal beeld dat ZBVH tracht te bereiken.

Elke jeugdspeler (en vrijwilligers) heeft bij ZBVH het recht op een leerproces dat zowel garant staat voor een optimale ontwikkeling van zijn voetbal (kennis)mogelijkheden als voor de beleving die hij zoekt in voetbal als vrijetijdsbesteding.

Ingesloten jeugdplan

Contact

Ridder van Dorplaan 7
Zuid-Beijerland
 
Postadres
Postbus 7432
3284 ZG Zuid-Beijerland
 
T +31 186 66 13 55
T + 31 186 66 92 73
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I www.zbvh.nl