Wedstrijdschema

Hier vind je alle wedstrijden van ZBVH teams voor de komende weken. Ook alle afgelastingen worden hier vermeld

week 44 (ma 29.10 t/m za 03.11) klik hier
week 45 (ma 05.11 t/m za 10.11) klik hier
week 46 (ma 12.11 t/m za 17.11) klik hier
week 47 (ma 19.11 t/m za 24.11) klik hier

Raadpleeg de schema's regelmatig! Door diverse oorzaken kunnen er wijzigingen in het programma ontstaan. Zie ook NOS Teletekst pagina 603 voor afgelastingen. ZBVH 1 valt onder WEST 2 categorie A. Alle andere teams zitten in WEST 2 categorie B.

Welkom bij ZBVH

Welkom op de website van ZBVH. Een vereniging waar amateurvoetbal op recreatief, en competitief niveau beoefend kan worden, zowel lokaal als regionaal. Wij gaan voor het hoogst haalbare, waarbij ieders niveau en ambitie wordt gerespecteerd en sportieve prestaties, passie en plezier uitstekend samengaan.

 

Hoofd- en Stersponsoren

Nieuwsberichten

ZBVH 1 start competitie met overwinning op GOZ

Afgelopen zaterdag begon voor GOZ en ZBVH de competitie met

de derby op een regenachtig sportpark ‘De Erve’ in Mijnsheerenland. GOZ begon sterk. Na 6 minuten nam het ook de leiding, door een afgeslagen corner van ruim 25 meter in het doel te knallen. Gaandeweg de eerste helft kwam ZBVH echter beter in de wedstrijd. Na een half uur spelen werd  Jimmy Andeweg vanuit de omschakeling weggestuurd. Zijn actie eindigde met een schot op de paal. Het was Lars van Gameren die attent was meegelopen en de 1-1 kon binnentikken. Enkele minuten later een vergelijkbare situatie. Weer was Jimmy Andeweg weg. Deze keer werd er een overtreding op hem begaan binnen ‘de 16’. Lars van Gameren eiste de bal op en schoot beheerst binnen. ZBVH bleef aanzetten en raakte na een goed uitgespeelde aanval de lat. GOZ schakelde vervolgens razendsnel om. Deze counter werd uiteindelijk doorgevoerd tot in het strafschop gebied, waarbij een GOZ-speler naar de grond ging. De scheidsrechter wees wederom naar de stip. Ook deze strafschop werd koelbloeding binnengeschoten. Vlak na dit moment moest GOZ met 10 man door na een tweede gele kaart. Na rust was het speelbeeld eenzijdig. ZBVH had het meeste balbezit en probeerde aan te vallen via de vleugels. Ook werd het enkele keren gevaarlijk via de vrije trappen van Twan Breure. Enkele minuten voor het eindsignaal viel toch nog de 2-3 voor ZBVH. Uit een corner kopte Pirmin Buitendijk via de lat binnen.

Contact

Ridder van Dorplaan 7
Zuid-Beijerland
 
Postadres
Postbus 7432
3284 ZG Zuid-Beijerland
 
T +31 186 66 13 55
T + 31 186 66 92 73
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I www.zbvh.nl