Wedstrijdschema

Hier vind je alle wedstrijden van ZBVH teams voor de komende weken. Ook alle afgelastingen worden hier vermeld

week 19 (ma 07.05 t/m za 12.05) klik hier
week 20 (ma 14.05 t/m za 19.05) klik hier
week 21 (ma 21.05 t/m za 26.05) klik hier
week 22 (ma 28.05 t/m za 02.06) klik hier
week 23 (ma 04.06 t/m za 09.06) klik hier

Raadpleeg de schema's regelmatig! Door diverse oorzaken kunnen er wijzigingen in het programma ontstaan. Zie ook NOS Teletekst pagina 603 voor afgelastingen. ZBVH 1 valt onder WEST 2 categorie A. Alle andere teams zitten in WEST 2 categorie B.

Welkom bij ZBVH

Welkom op de website van ZBVH. Een vereniging waar amateurvoetbal op recreatief, en competitief niveau beoefend kan worden, zowel lokaal als regionaal. Wij gaan voor het hoogst haalbare, waarbij ieders niveau en ambitie wordt gerespecteerd en sportieve prestaties, passie en plezier uitstekend samengaan.

 

Hoofd- en Stersponsoren

Nieuwsberichten

Voorbeschouwing zaterdag 14 april

Zaterdag staat de geweldige Korendijkse derby weer op het programma tegen

Goudswaardse Boys. Zomaar een paar ingrediënten voor een prachtige zaterdagmiddag: de stand op de ranglijst, de weersverwachting voor zaterdag en de steeds weer groener wordende grasmat. Zou trainer Borremans zijn manschappen weer op scherp hebben gekregen na de pijnlijke nederlaag van vorige week? Hoe dan ook, het blijft ongemeen spannend in de top van 4H. We wensen weer veel publiek te ontvangen op sportpak Hercules. 

Sponsor van de week: de EendrachtsHoeve

In de Hoekse Waard – volgens veel bewoners het mooiste eiland van Nederland – op drie kilometer afstand van de A29 en op 5 kilometer van het veer naar Tiengemeten ligt aan de Tuinweg, een zijstraat van de Dorpsstraat, de Eendrachtshoeve: een multifunctioneel Party Centrum.
Een partycentrum dat uitstekend geschikt is als groepsrestaurant van 25 tot 200 personen en dat voldoet aan alle eisen die u stelt aan een eigentijdse ruimte, met moderne faciliteiten die bijdragen aan een geslaagde dag.
Voor huwelijksfeesten, recepties, personeelsfeesten, vergaderingen, presentaties en alle mogelijke andere feestelijke bijeenkomsten en zakelijke activiteiten. Voor kleine en grote gezelschappen.

www.eendrachtshoeve.nl

 

Contact

Ridder van Dorplaan 7
Zuid-Beijerland
 
Postadres
Postbus 7432
3284 ZG Zuid-Beijerland
 
T +31 186 66 13 55
T + 31 186 66 92 73
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I www.zbvh.nl