Wedstrijdschema

Hier vind je alle wedstrijden van ZBVH teams voor de komende weken. Ook alle afgelastingen worden hier vermeld

week 37 (ma 10.09 t/m za 15.09) klik hier
week 38 (ma 17.09 t/m za 22.09) klik hier
week 39 (ma 24.09 t/m za 29.09) klik hier
week 40 (ma 01.10 t/m za 06.10) klik hier

Raadpleeg de schema's regelmatig! Door diverse oorzaken kunnen er wijzigingen in het programma ontstaan. Zie ook NOS Teletekst pagina 603 voor afgelastingen. ZBVH 1 valt onder WEST 2 categorie A. Alle andere teams zitten in WEST 2 categorie B.

Welkom bij ZBVH

Welkom op de website van ZBVH. Een vereniging waar amateurvoetbal op recreatief, en competitief niveau beoefend kan worden, zowel lokaal als regionaal. Wij gaan voor het hoogst haalbare, waarbij ieders niveau en ambitie wordt gerespecteerd en sportieve prestaties, passie en plezier uitstekend samengaan.

 

Hoofd- en Stersponsoren

Nieuwsberichten

Nieuwe bestuursleden en voorzitter(s)

De afgelopen periode hebben verscheidene (destijds) kandidaat-bestuursleden aangeschoven bij

de bestuursvergaderingen. Tijdens de laatste algemene leden vergadering (ALV) zijn zij door de aanwezig leden verkozen als bestuurslid. Het betreft Thierry Cornelissen, Bente van Gameren en Eelco Reedijk. Thierry zal zich vooral toeleggen op scheidsrechter en sponsorzaken. Bente zal nadrukkelijk optreden als vertegenwoordigster van de meidenteams en het dameselftal van ZBVH en zal daarnaast aandacht besteden aan lief en leed binnen de club. Voorlopig zal Eelco met name de spil vormen tussen het bestuur en de selectie van ZBVH, maar tevens aandacht besteden aan de allerjongste leden (de kabouters). Met dit drietal dat het bestuur van ZBVH heeft mogen verwelkomen heeft er niet alleen een uitbreiding van zes naar negen bestuursleden plaatsgevonden, maar is er ook een aanzienlijke verjongingsslag gemaakt.

Hier is het echter niet bij gebleven. Sinds 8 maart jongsleden is een nieuwe invulling gevonden voor het voorzitterschap van ZBVH. Na de afgelopen periode een ad-interim te hebben aangehouden in de persoon van Bas van Leeuwen – wie wij hiervoor zeer erkentelijk zijn en dan ook hartelijk willen bedanken – zal de functie vanaf nu worden waargenomen door een duo. Tijdens de laatste ALV hebben de aanwezige leden hun vertrouwen uitgesproken over een gezamenlijke invulling van het voorzitterschap. Door middel van de gangbare stemprocedure hebben Vincent Bakker en Jasper Lems vervolgens de steun van de leden mogen ontvangen waarmee zij verkozen zijn tot ‘duovoorzitter’.

Zowel Vincent als Jasper zijn al sinds de jeugd actief binnen de club. Ongeveer anderhalf jaar geleden hebben zij beiden zitting genomen in het bestuur. Vincent is daarnaast ook al zo’n drieënhalf jaar betrokken bij de sponsorcommissie (zijn functie in het bestuur m.b.t sponsorzaken zal ingevuld gaan worden door Thierry). De verjonging van het bestuur en de ontwikkelingen binnen en rondom de club hebben hun ertoe geleid zich gezamenlijk verkiesbaar te stellen voor het voorzitterschap met de ambitie de club een stap verder en mogelijk ook hogerop te brengen. Beiden zijn geregeld op de club te vinden en zijn van harte bereid kennis te maken of eventuele vragen te beantwoorden. Vincent zal zich vooralsnog met name focussen op externe zaken, terwijl Jasper interne zaken op zich neemt.

De komende periode zal het bestuur werken aan het realiseren van een nieuwe, concrete taakverdeling en inventariseren op welke posities extra vrijwilligers in de vorm van commissieleden gewenst zijn. Wij wensen onze nieuwe bestuursleden en de nieuwe voorzitters veel succes!

Namens het bestuur van ZBVH,

Hans Vreeman, Secretaris

Contact

Ridder van Dorplaan 7
Zuid-Beijerland
 
Postadres
Postbus 7432
3284 ZG Zuid-Beijerland
 
T +31 186 66 13 55
T + 31 186 66 92 73
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I www.zbvh.nl