Wedstrijdschema

Hier vind je alle wedstrijden van ZBVH teams voor de komende weken. Ook alle afgelastingen worden hier vermeld

week 19 (ma 07.05 t/m za 12.05) klik hier
week 20 (ma 14.05 t/m za 19.05) klik hier
week 21 (ma 21.05 t/m za 26.05) klik hier
week 22 (ma 28.05 t/m za 02.06) klik hier
week 23 (ma 04.06 t/m za 09.06) klik hier

Raadpleeg de schema's regelmatig! Door diverse oorzaken kunnen er wijzigingen in het programma ontstaan. Zie ook NOS Teletekst pagina 603 voor afgelastingen. ZBVH 1 valt onder WEST 2 categorie A. Alle andere teams zitten in WEST 2 categorie B.

Welkom bij ZBVH

Welkom op de website van ZBVH. Een vereniging waar amateurvoetbal op recreatief, en competitief niveau beoefend kan worden, zowel lokaal als regionaal. Wij gaan voor het hoogst haalbare, waarbij ieders niveau en ambitie wordt gerespecteerd en sportieve prestaties, passie en plezier uitstekend samengaan.

 

Hoofd- en Stersponsoren

Nieuwsberichten

Voorbeschouwing zaterdag 17 maart

Na de klinkende 0-4 overwinning van afgelopen week bij FIOS staat

aankomende zaterdag de thuiswedstrijd tegen NTVV op het programma. De vorige ontmoeting met NTVV eindigde in een 1-2 overwinning voor de Combinex brigade waardoor de mannen van trainer Robin Borremans gebrand zijn om wederom een goed resultaat neer te zetten en de punten in Zuid-Beijerland te houden. 

Sponsor van de week: SOFRASEM BV 

Sofrasem is opgestart in 1986 en is actief op het gebied van im- en export van land- en tuinbouwproducten. De specialiteit ligt hierbij op het gebied van plantuien en consumptie-uien maar ook knoflook en sjalotten komen zeker aan bod. De export richt zicht op West- en Zuid-Europa, Verenigd Koninkrijk, Scandinavië, Balkan en Baltische Staten. 

De eigenaar is Gerjan Klingens, oud-voorzitter van voetbalvereniging Strijen. Een echte voetbalman die zijn zonen Dave en Brian hierin volledig mee heeft genomen. Waar hij iedereen probeert warm te krijgen voor Feyenoord en Strijen (en dit ook eigenlijk altijd lukt), koos Brian “helaas” de weg naar Ajax en ZBVH. Zodoende is Gerjan ook met ZBVH in aanraking gekomen. Hij volgt ZBVH van afstand want hij is elke zaterdag bij voetbalvereniging Strijen te vinden. Toch is Gerjan al jarenlang trouw sponsor van onze mooie club en geeft hij ook terecht aan dat alle amateurverenigingen “leven” van leden, vrijwilligers en sponsors. We hopen dan ook dat Gerjan onze club nog vele jaren zal steunen!

Contact

Ridder van Dorplaan 7
Zuid-Beijerland
 
Postadres
Postbus 7432
3284 ZG Zuid-Beijerland
 
T +31 186 66 13 55
T + 31 186 66 92 73
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I www.zbvh.nl