Wedstrijdschema

Hier vind je alle wedstrijden van ZBVH teams voor de komende weken. Ook alle afgelastingen worden hier vermeld

week 19 (ma 07.05 t/m za 12.05) klik hier
week 20 (ma 14.05 t/m za 19.05) klik hier
week 21 (ma 21.05 t/m za 26.05) klik hier
week 22 (ma 28.05 t/m za 02.06) klik hier
week 23 (ma 04.06 t/m za 09.06) klik hier

Raadpleeg de schema's regelmatig! Door diverse oorzaken kunnen er wijzigingen in het programma ontstaan. Zie ook NOS Teletekst pagina 603 voor afgelastingen. ZBVH 1 valt onder WEST 2 categorie A. Alle andere teams zitten in WEST 2 categorie B.

Welkom bij ZBVH

Welkom op de website van ZBVH. Een vereniging waar amateurvoetbal op recreatief, en competitief niveau beoefend kan worden, zowel lokaal als regionaal. Wij gaan voor het hoogst haalbare, waarbij ieders niveau en ambitie wordt gerespecteerd en sportieve prestaties, passie en plezier uitstekend samengaan.

 

Hoofd- en Stersponsoren

Nieuwsberichten

Aankomende zaterdag komt vv GOZ uit Mijnsheerenland

Er staat aankomende zaterdag weer een mooie thuiswedstrijd voor de ZBVH 1 op de speelkalender. Aankomende zaterdag komt vv GOZ uit Mijnsheerenland, dat de voorgaande twee seizoenen actief was in de derde klasse, namelijk op bezoek. De laatste edities van deze ware Hoeksewaardse derby dateren alweer uit het seizoen 2013-2014. Zowel uit (0-0) als thuis (1-1) werden de punten destijds gedeeld.

Na de verliespartij van afgelopen zaterdag in Dirksland, zal de Combinex-brigade zich zaterdag willen revancheren. De competitie is pas net op gang, dus standen zeggen nog niet zo veel. Desalniettemin vind ZBVH zich met 4 punten uit drie wedstrijden momenteel twee plekken lager terug op de ranglijst dan GOZ, dat met ‘6 uit 3’ 5e staat.

Naast ZBVH 1 – GOZ 1 is er nóg een ware derby terug te vinden tussen de thuiswedstrijden. ZBVH 2 ontvangt namelijk Heinenoord 3. ZBVH 2 trapt om 12.00h af. Zoals gebruikelijk zal de wedstrijd van ZBVH 1 om 14.30h beginnen.

Komt zaterdag allen naar Sportpark Hercules! Voor die tijd hopen we u echter ook te treffen op de algemene leden vergadering die morgenavond zal plaatsvinden (aanvang 20.45h).

De ‘Sponsor van de Week’ is ditmaal Hard(t) @ Work B.V. Hard(t) @ Work B.V. sponsort reeds lange tijd een dubbel bord langs het hoofdveld van Sportpark Hercules. Sinds vorig seizoen (2016-2017) is zij tevens de sponsor van de inloopshirts van de Heren 2. Hieronder het bedrijfsprofiel:

Hard(t) @ Work is een gespecialiseerd detacherings- en uitzendbureau dat vraag en aanbod bij elkaar brengt d.m.v een breed dienstenpakket, waaronder het uitzenden, de werving en selectie en het detacheren van personeel. Ze heeft affiniteit met een breed scala aan werkzaamheden, zoals logistiek en havengerelateerde werkzaamheden, industriële dienstverlening en schoonmaak, project begeleiding en warehousing. Hard(t) @ Work is actief in de havengebieden van Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen.

Zie voor meer informatie de website: http://www.hardtatwork.nl/

Rest ons nog onze dank uit te spreken voor de wedstrijdbalsponsoren van a.s. zaterdag:

  • Rubaflex Rubber en Plastics B.V.
  • Autobedrijf Kooiman B.V.
  • Bakkerij de Ambacht

Contact

Ridder van Dorplaan 7
Zuid-Beijerland
 
Postadres
Postbus 7432
3284 ZG Zuid-Beijerland
 
T +31 186 66 13 55
T + 31 186 66 92 73
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I www.zbvh.nl