Wedstrijdschema

Hier vind je alle wedstrijden van ZBVH teams voor de komende weken. Ook alle afgelastingen worden hier vermeld

week 37 (ma 10.09 t/m za 15.09) klik hier
week 38 (ma 17.09 t/m za 22.09) klik hier
week 39 (ma 24.09 t/m za 29.09) klik hier
week 40 (ma 01.10 t/m za 06.10) klik hier

Raadpleeg de schema's regelmatig! Door diverse oorzaken kunnen er wijzigingen in het programma ontstaan. Zie ook NOS Teletekst pagina 603 voor afgelastingen. ZBVH 1 valt onder WEST 2 categorie A. Alle andere teams zitten in WEST 2 categorie B.

Welkom bij ZBVH

Welkom op de website van ZBVH. Een vereniging waar amateurvoetbal op recreatief, en competitief niveau beoefend kan worden, zowel lokaal als regionaal. Wij gaan voor het hoogst haalbare, waarbij ieders niveau en ambitie wordt gerespecteerd en sportieve prestaties, passie en plezier uitstekend samengaan.

 

Hoofd- en Stersponsoren

Nieuwsberichten

COMBINEX B.V. OOK KOMENDE SEIZOENEN HOOFDSPONSOR

De sponsorcommissie is verheugd om mee te kunnen delen dat het bestuur van ZBVH en Combinex directeur Arie Troost vorige week zaterdag hun handtekening gezet hebben onder een nieuwe overeenkomst. Als gevolg hiervan zal Combinex ook de komende twee seizoenen (2017-2018 en 2018-2019) de trotste hoofdsponsor zijn van ZBVH en als zodanig pronken op de wedstrijdkleding van de Heren 1.

 

 

De sponsorcommissie en het bestuur kijken met tevredenheid terug op de afgelopen seizoenen waarin Combinex als hoofdsponsor gefungeerd heeft en zijn dan ook ontzettend blij dat de samenwerking met Combinex voortgezet wordt.
Zij zullen zorg dragen dat de bijkomende verplichtingen op het gebied van communicatie en representativiteit op en rond het sportpark en wedstrijddagen gewaarborgd worden.

Daarnaast heeft Combinex ook haar sponsoring van het meiden team M015 (voorheen MD1) voortgezet.

Bijgesloten een aantal foto’s van de ondertekening van de betreffende overeenkomsten.

Verder zouden de sponsorcommissie en het bestuur via deze weg ook de andere sponsoren die recentelijk de sponsoring van een team voortgezet hebben nadrukkelijk willen bedanken. Zo zal Windmill Metal Company B.V. net als de afgelopen drie seizoenen pronken op de wedstrijdtenues van de JO9-1 (voorheen F1) en sponsort Van Brakel Bouw de komende drie seizoen de wedstrijdtenues en tassen van de JO15-1 (voorheen C1). Namens de gehele vereniging bedankt voor de voortzetting van jullie sponsoring!

De sponsorcommissie hoopt de komende periode nog meer van dit soort berichten te mogen plaatsen. Indien u vragen of opmerkingen m.b.t. sponsorzaken heeft, kunt u de sponsorcommissie altijd bereiken op het volgende emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestuur en sponsorcommissie ZBVH

Contact

Ridder van Dorplaan 7
Zuid-Beijerland
 
Postadres
Postbus 7432
3284 ZG Zuid-Beijerland
 
T +31 186 66 13 55
T + 31 186 66 92 73
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I www.zbvh.nl